CONTACTLENZEN

Daglenzen, nachtlenzen, maandlenzen, harde lenzen, zachte lenzen, er is een grote diversiteit in contactlenzen beschikbaar. De contactlenzen worden in snel tempo doorontwikkeld, wat ten goede komt aan de kwaliteit en daarmee de gezondheid van je ogen. Tegenwoordig kan bijna iedereen contactlenzen dragen. Wil je weten of het dragen van contactlenzen ook voor jou mogelijk is? Of denk je dat er iets verbeterd kan worden aan je draagcomfort? Neem dan contact op met onze contactlensspecialist of kom langs in de winkel.

Lensplan

Om het voor jou als contactlens drager zo gemakkelijk én voordelig mogelijk te maken, hebben wij het Lensplan ontwikkeld. Wanneer je hiervan gebruik gaat maken, hoef je nooit meer zelf aan een controle of bestelling te denken en je bent voordeliger uit.

Ons Lensplan is een abonnement voor je contactlenzen. Binnen ons Lensplan ontvang je iedere 6 maanden nieuwe contactlenzen. Via een automatische afschrijving betaal je het vastgestelde maandbedrag en krijgt ieder half jaar een oproep voor een controle en de vervanging van jouw lenzen.

De controles van jouw ogen en contactlenzen worden bij ons uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde contactlensspecialisten of optometristen.

Is al beschikbaar vanaf € 16,95 (incl. controle en vloeistoffen)

contactlens_visual_intervisie_deventer.jpg

Sportlenzen

Heb je last van je bril bij het sporten? Probeer eens daglenzen. Dit kan ook ideaal zijn voor bijvoorbeeld vakanties.

Kinderlenzen

Onze optometrist Marjolein is gespecialiseerd in het aanmeten van contactlenzen bij kinderen.

Wist je dat?

Dankzij de professionele zorg heeft Nederland zich ontwikkeld tot een contactlenzen land bij uitstek. Vrijwel nergens ter wereld vind je zo veel tevreden contactlensdragers als in ons land en dat willen we natuurlijk graag zo houden.