CONTACTLENZEN

Daglenzen, nachtlenzen, maandlenzen, harde lenzen, zachte lenzen, er is een grote diversiteit in contactlenzen beschikbaar. De contactlenzen worden in snel tempo doorontwikkeld, wat ten goede komt aan de kwaliteit en daarmee de gezondheid van uw ogen. Tegenwoordig kan bijna iedereen contactlenzen dragen. Wilt u weten of het dragen van contactlenzen ook voor u mogelijk is? Of denkt u dat er iets verbeterd kan worden aan uw draagcomfort? Neem dan contact op met onze contactlensspecialist of kom langs in de winkel.

Lensplan

Om het voor u als contactlens drager zo gemakkelijk én voordelig mogelijk te maken, hebben wij het Lensplan ontwikkeld. Wanneer u hiervan gebruik gaat maken, hoeft u nooit meer zelf aan een controle of bestelling te denken en u bent voordeliger uit.

Ons Lensplan is een abonnement voor uw contactlenzen. Binnen ons Lensplan ontvangt u iedere 6 maanden nieuwe contactlenzen. Via een automatische afschrijving betaalt u het vastgestelde maandbedrag en krijgt u ieder half jaar een oproep voor een controle en de vervanging van jouw lenzen.

De controles van uw ogen en contactlenzen worden bij ons uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde contactlensspecialisten of optometristen.

Is al beschikbaar vanaf € 16,95 (incl. controle en vloeistoffen)

contactlens_visual_intervisie_deventer.jpg

Sportlenzen

Heeft u last van uw bril bij het sporten? Probeer eens daglenzen. Dit kan ook ideaal zijn voor bijvoorbeeld vakanties.

Kinderlenzen

Onze optometrist Marjolein is gespecialiseerd in het aanmeten van contactlenzen bij kinderen.

Wist u dat?

Dankzij de professionele zorg heeft Nederland zich ontwikkeld tot een contactlenzen land bij uitstek. Vrijwel nergens ter wereld vindt u zo veel tevreden contactlensdragers als in ons land en dat willen we natuurlijk graag zo houden.