Eén glas cadeau bij je tweede bril

Geldt ook voor zonneglazen en beeldschermglazen

Een goede aanleiding voor uw tweede bril.

Tweede bril voor extra stijl = één glas cadeau
U heeft vast meer dan één paar schoenen, waarom dan niet een extra bril? Met een tweede bril in een andere stijl benadrukt u uw veelzijdigheid en uw gevoel voor mode. Bovendien is een reservebril handig en in sommige landen,in het verkeer, zelfs verplicht.

Derde bril voor onder de zon = één glas cadeau.
Een bril met uni-tint zonneglazen in uw eigen sterkte als tweede bril, naast uw normale bril, is een uitkomst. Maar dan wel met glazen in de kwaliteit die u gewend bent. De keuze uit mooie merkzonnebrillen die speciaal op sterkte gemaakt kunnen worden, is vrijwel onbeperkt.

Vierde bril voor op kantoor = één glas cadeau.
Met een multifocale bril kunt u allround kijken, maar bij computerwerk is een beeldschermbril als tweede bril een aanrader. Die is namelijk speciaal ontworpen om dichtbij en op de tussenafstand nog beter te zien. Ideaal voor achter uw computer, bij speciale beroepen en voor hobby’s in uw vrije tijd.

Intervisie optiek Deventer

DuraVision Platinum: de hardste coating van Zeiss ooit.

De nieuwe Zeiss brillenglazen met DuraVision Platium zijn de hardste ZEISS-brillenglazen ooit. Ze zijn zeer robuust, vuilafstotend, makkelijk te reinigen en bieden tegelijkertijd een hoogwaardige antireflectie.

Actievoorwaarden

  • Combinaties van blanke-, zonne- en beeldschermglazen mogelijk;
  • Het aanbod geldt voor glazen in dezelfde sterkte;
  • Het glas van het goedkoopste paar is gratis;
  • Het aanbod is nog geheel 2017 geldig;
  • Geldt niet op eerder gedane aankopen;