Multifocale contactlenzen, iets voor u?

Armen die te kort zijn om de krant nog te kunnen lezen. Drie leesbrillen thuis en een voor in de auto. Sms’jes die niet te lezen zijn. Na uw veertigste word u er een keer mee geconfronteerd dat uw ogen, als gevolg van een natuurlijk proces, slechter worden. “Multifocale lenzen zijn ideaal voor mensen die nu al lenzen of een bril dragen, maar merken dat lezen lastiger wordt.

Kom op zaterdag 18 augustus langs in onze winkel en ontdek alles over deze nieuwste oplossing op lensgebied. Onze leverancier Bausch komt dan langs om u te adviseren en samen met u te ontdekken wat voor u de beste oplossing is.

De Bausch + Lomb Multifocale Lenzen

De meeste mensen weten nog maar weinig over multifocale lenzen. “Moet ik dan door een minivenstertje kijken? Of mijn hoofd telkens omhooghouden en naar beneden kijken om te kunnen lezen?” horen opticiens vaak. “Dit zijn echter fabeltjes”,zo’n lens zit heel ingenieus in elkaar en u hoeft helemaal niets te doen, het gaat vanzelf. Maar de precieze werking leggen we op de open dag duidelijk uit. Tevens kunt u de multifocale lens van Bausch+Lomb dan een maand lang gratis uitproberen.” De lenzen zijn gemaakt van super zuurstofdoorlatend materiaal en voelen zeer comfortabel aan.

Juist voor mensen die op kantoor werken, is het zicht dichtbij en op de zogenoemde tussenafstand van groot belang. Niet alleen bij het lezen van papier, maar ook van smartphones of, iets verder weg, de laptop of pc. En zeker wanneer u nu een bril of lenzen draagt voor veraf, is het ideaal als dat allemaal in een keer gecorrigeerd kan worden.