Home / Brillenglazen

Brillenglazen

Heeft u een keuze kunnen maken uit onze uitgebreide collectie monturen? Dan is het tijd om uw nieuwe montuur te voorzien van de juiste brillenglazen. Intervisie Optiek in Deventer kan alle brillenglazen leveren. Van meekleurende glazen en DriveSafe brillenglazen tot multifocale en bifocale brillenglazen. Multifocale glazen worden ook wel varifocale, varifocus of varilux glazen genoemd.

ZEISS brillenglazen

Al onze brillenglazen zijn van het merk ZEISS, ’s werelds grootste fabrikant van precisie-optica. Intervisie Optiek is ZEISS Vision partner en de enige ZEISS opticien in Deventer en Markelo. ZEISS staat bekend om zijn innovatieve meetapparatuur en de precisie waarmee zij glazen kunnen slijpen voor optimaal zicht.

Elk brillenglas is uniek

Het is erg belangrijk om de meting van uw brillenglazen nauwkeurig en vakkundig uit te laten voeren. Elke bril is namelijk uniek. Onze ZEISS specialisten staan garant voor een meting van brillenglazen die optimaal aansluit bij uw ogen. Dankzij hun vakmanschap, in combinatie met de geavanceerde ZEISS technologie, krijgt u uw eigen, unieke brillenglazen, precies op uw ogen aangepast.

De professionals van Intervisie Optiek slijpen de brillenglazen zelf in ons eigen atelier. Dat kan in elke gewenste vorm. Daarna plaatsen we de brillenglazen zorgvuldig in uw gekozen montuur.

Multifocale brillenglazen

Met multifocale glazen ziet u niet alleen dichtbij en veraf goed, maar ook op alle tussenliggende afstanden. Met onze brede selectie aan multifocale ZEISS brillenglazen kan een paar brillenglazen voor uw specifieke zichtbehoeftes gemaakt worden met een ongeëvenaarde kwaliteit. De innovatieve apparatuur in de winkel helpt bij het meten van de ogen en het aanpassen van de glazen op uw montuur. Zones voor dichtbij, de middellange afstand en ver weg zijn allemaal geïntegreerd in een brillenglas met soepele overgangen. Deze brillenglazen zijn speciaal gemaakt voor uw gezichtsvorm, levensstijl, werk en kijkgewoontes. Individueel en uniek – net als u.

Bifocale brillenglazen

Bifocale brillenglazen worden bijna niet meer aangeboden, maar de mogelijkheid blijft nog wel deze te bestellen. Voor sommige brildragers voldoen bifocale glazen beter dan multifocale glazen. Bifocale brillenglazen bestaan uit twee gedeelten die ervoor zorgen dat de drager zowel nabije als verafgelegen objecten scherp kan zien. Het verschil in het brillenglas is duidelijk te zien; het onderste gedeelte is een stuk kleiner en ziet eruit als een klein venster. Dit venster is de ‘leeszone’ voor nabij zicht, de rest van het brillenglas zorgt voor optimaal zicht op afstand. Het duidelijk zichtbare leesvenster vinden veel brildragers onaantrekkelijk of zelfs irritant. De oplossing? Moderne multifocale brillenglazen. Deze bieden een naadloze overgang tussen de zichtzones en daarmee meer visueel comfort.

Meer lezen over bifocale glazen

Unifocale brillenglazen

Unifocale brillenglazen hebben één sterkte om slecht zicht dichtbij of veraf te corrigeren. De ideale oplossing als u bijziend of verziend bent. Intervisie Optiek kan alle brillenglazen leveren, van standaard tot extra dun, zelfs als uw brillenglazen een sterkte hebben van +20 of -20. Elk brillenglas heeft een 100% UV filter en een zogeheten duravision platinum coating, de meest heldere coating die er is. Unifocale brillenglazen van Intervisie Optiek laten u genieten van perfect zicht tijdens bezigheden dichtbij of bij het kijken in de verte.

Vragen of advies nodig?

Wij helpen u graag.
U bent van harte welkom in één van onze winkels

 

Voor specifieke oog- of hoorzorg adviseren wij u vooraf een afspraak te maken. Mocht u niet in staat zijn naar de winkel te komen, dan zijn er ook mogelijkheden voor een oogmeting aan huis.

Intervisie zien en horen Deventer

Keizerstraat 35, 7411 HD Deventer

Intervisie zien en horen Markelo

Grotestraat 4 A, 7475 AX Markelo