DriveSafe Brillenglazen van ZEISS

Een bril voor dagelijks gebruik en veiliger autorijden

Om veilig auto te kunnen rijden is het van groot belang om goed te kunnen zien. Onze ogen schakelen continue tussen de weg, het dashboard en de spiegels. Dit vergt veel inspanning. Slecht zicht in moeilijke weersomstandigheden kan het extra lastig maken om ontspannen en goed gefocust te blijven. U kunt de belasting van uw ogen echter verminderen met ZEISS DriveSafe brillenglazen en tegelijk kiezen voor helder, ontspannen zicht.

ZEISS DriveSafe brillenglazen zijn geoptimaliseerd voor het beste zicht onderweg. Schat afstanden en rij situaties sneller in, geniet van beter nachtzicht en vergeet storende reflecties. Deze brillenglazen zorgen voor helder zicht in lastige weersomstandigheden en in het donker. Ook maken ze het schakelen tussen bijvoorbeeld uw spiegels, het dashboard en de weg gemakkelijker.

ZEISS DriveSafe brillenglazen zijn geschikt voor de gehele dag en geoptimaliseerd voor autorijden. De glazen zijn zowel unifocaal als multifocaal beschikbaar. Bereik veilig en comfortabel uw bestemming.

Interesse?
Wilt u meer informatie of wilt u weten of de DriveSafe brillenglazen ook voor u kunnen werken? Komt u dan langs in de winkel of maak online een afspraak.

prijssticker 1 - diameter40cm

Nu 50 euro cadeau op unifocale Zeiss DriveSafe brillenglazen
of 100 euro cadeau op multifocale Zeiss DriveSafe brillenglazen.

Deze actie loopt van dinsdag 22 januari tot 28 februari 2019.

Voordelen voor de drager

  • Het sneller kunnen beoordelen van verkeerssituaties en afstanden
  • Verbeterd nachtzicht
  • Ontspannen autorijden: minder last van vervelende schitteringen en reflecties
  • Optimaal en snel focussen op verschillende kijkafstanden (dashboard, spiegels, weg)