Home / Brillen / Zonnebrillen

Zonnebrillen

Als uw opticien bieden wij een ruime keuze aan zonnebrillen en glazen die zowel modieus als beschermend zijn. Elk seizoen treft u de nieuwste modellen aan bij Intervisie Zien en Horen. U kunt bij ons terecht voor zowel zonnebril met als zonder correctie op maat

Uitstekende service en garantie
A-kwaliteit
Gratis ogen opmeten
Kom langs in onze winkels

Komt u er online niet helemaal uit?

Maak een afspraak in één van onze winkels. We helpen u graag!

Onze merk zonnebrillen

Opvallende zonnebrillen met een mooie vormgeving, bijzonder materiaalgebruik, met oog voor detail en hoge afwerking. Mooie ontwerpen die boven het gemiddelde uitsteken. Kiest u voor trendy of tijdloos gekleurde glazen. Wellicht zoekt u die verrassende spiegel coating. Kies de look die bij u past en die u beschermend laat genieten van de zon! In de winkel treft u een ruim aanbod met de meest fashionable modellen.

Bescherming

U weet dat UV-licht schadelijk is voor uw huid en ogen. Helaas kunt u uw ogen niet insmeren met factor 50. Wat u wel kunt doen? Kies voor de juiste zonneglazen met UV-coating. Dat verminderd zelfs de UV-stralen die uw ogen bereiken via de achterzijde van het brillenglas. Een betere bescherming van de ogen zorgt uiteraard voor meer kijkplezier. U krijgt altijd deskundig advies van onze opticiens. Onze opticiens zijn opgeleid om oogmetingen uit te voeren en om advies te geven over welke zonnebrillen het beste passen bij de behoeften en levensstijl van een persoon.

 

Vragen of advies nodig?

Wij helpen u graag.
U bent van harte welkom in één van onze winkels

 

Voor specifieke oog- of hoorzorg adviseren wij u vooraf een afspraak te maken. Mocht u niet in staat zijn naar de winkel te komen, dan zijn er ook mogelijkheden voor een oogmeting aan huis.

Intervisie zien en horen Deventer

Keizerstraat 35, 7411 HD Deventer

Intervisie zien en horen Markelo

Grotestraat 4 A, 7475 AX Markelo