Home / Over ons

Over Intervisie Optiek

Stap binnen bij Intervisie zien en horen en laat u verrassen door de perfecte combinatie van innovatie, productkwaliteit en persoonlijke aandacht, ondersteund door een voortreffelijke service. Wij zetten een nieuwe norm voor oog- en gehoorzorg in Deventer en Markelo. Ervaar bij Intervisie zien en horen niet alleen een scherper zicht en beter gehoor, maar geniet ook van een ongeëvenaarde beleving met tijdloze en stijlvolle zicht- en gehooroplossingen. Bij ons kunt u rekenen op deskundig en gekwalificeerd personeel dat staat voor kwaliteit, sfeer en een ongekende service in de winkel. Bovendien werken wij met de meest geavanceerde meetapparatuur. U bent meer dan welkom bij Intervisie zien en horen in Deventer en Markelo.

Uitstekende service en garantie
A-kwaliteit
Gratis ogen opmeten
Kom langs in onze winkels

Maak kennis met ons team

Jeroen
Opticien, Zeiss specialist
Deventer
Irma
Audicien - hoorspecialist
Deventer
Thijs
Opticien, lens specialist
Deventer & Markelo
Denise
Opticien, Zeiss specialist
Deventer
Vera
Optometrist
Deventer & Markelo
Kim
Opticien, lens specialist
Deventer & Markelo
Christa
Opticien, lens specialist
Deventer & Markelo
Charlotte
Gastvrouw & stijladviseur
Deventer
Gerhard
Audicien - hoorspecialist
Markelo
Joep
Opticien
Deventer
Zin om ons team te versterken? Bekijk onze vacatures of verstuur een open sollicatie! Bekijk vacatures

Over het ontstaan van Intervisie Zien & Horen

Intervisie Optiek Deventer is in de jaren 70 opgericht en zit ook al vanaf deze periode op zijn prachtige plek in de Keizerstraat. Sinds juni 2009 heeft Thijs Kamphuis Intervisie Optiek Deventer overgenomen, nadat hij zelf ook al een aantal jaar als opticien in de zaak heeft gewerkt. In de afgelopen 14 jaar is de zaak gegroeid van optiek naar een echte boutique brillenwinkel met mooie merken en brillen van een zeer hoge kwaliteit. In 2021 is er een 2e Intervisie optiek winkel bij gekomen in Markelo. Hiermee werd ook hoorzorg toegevoegd aan het assortiment van Intervisie en werd de benaming Intervisie Zien en Horen.

Gastheerschap, persoonlijke aandacht, kwaliteit en een moderne kwalitatieve collectie dat is waar Intervisie Zien en Horen voor staat.

Vragen of advies nodig?

Wij helpen u graag.
U bent van harte welkom in één van onze winkels

 

Voor specifieke oog- of hoorzorg adviseren wij u vooraf een afspraak te maken. Mocht u niet in staat zijn naar de winkel te komen, dan zijn er ook mogelijkheden voor een oogmeting aan huis.

Intervisie zien en horen Deventer

Keizerstraat 35, 7411 HD Deventer

Intervisie zien en horen Markelo

Grotestraat 4 A, 7475 AX Markelo