Home / Hoorzorg / Audicien

Triage audicien

Zowel in Deventer als Markelo hebben we StAr gecertificeerde audiciens met ruime ervaring. In Markelo tref je Gerhard en in Deventer Irma. Samen werken wij eraan om uw oren de zorg te geven die het verdient. We brengen de stand van zaken rondom het gehoor in kaart en kijken met u waar uw behoeften liggen. Het is ons doel dat u zich -ja letterlijk- gehoord voelt en dat we samen tot een zo goed mogelijke oplossing komen als er beperkingen worden ervaren in het gehoor. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. Komt u kennis maken?

Uitstekende service en garantie
A-kwaliteit
Gratis ogen opmeten
Kom langs in onze winkels

Wat is een triage audicien?

Een triage audicien is een professional in een hoorspeciaalzaak die gespecialiseerd is in het beoordelen en identificeren van de behoeften van klanten met betrekking tot hun gehoor en gehoorproblemen. Het doel van een triage audicien is om te bepalen welke stappen er moeten worden genomen om de klant te helpen met hun gehoorproblemen en om hen door te verwijzen naar de juiste specialist of zorgverlener indien nodig.

Wat doet een triage audicien?

Er zijn verschillende situaties waarin een bezoek aan de audicien raadzaam is. Onderstaand wat u van onze audicien kunt verwachten.

  1. Beoordelen van uw gehoorbehoeften. Onze triage audicien zal u vragen stellen over uw gehoorproblemen en uw medische geschiedenis om een beter begrip te krijgen van uw behoeften.
  2. Uitvoeren van gehoortesten: onze triage audicien kan verschillende gehoortesten uitvoeren om uw gehoor te evalueren en de ernst van het gehoorverlies vast te stellen.
  3. Adviseren over gehoorbescherming: onze audicien kan u adviseren over gehoorbescherming en helpen bij het kiezen van de juiste producten om uw oren te beschermen tegen lawaai of andere schadelijke omgevingsfactoren.
  4. Doorverwijzen naar een audioloog. Als uw gehoorverlies ernstig is of als er sprake is van andere medische problemen, kan de triage audicien u doorverwijzen naar een audioloog of een andere medische professional.
  5. Adviseren over hoortoestellen. Onze audicien adviseert over hoortoestellen en kan helpen bij het kiezen van het juiste hoortoestel voor uw behoeften. Ook helpt de audicien bij het instellen en aanpassen van het hoortoestel.

Met welke hoorproblemen kan ik bij de audicien terecht?

  • Gehoorverlies: Dit is de meest voorkomende reden waarom mensen een audicien bezoeken. Een audicien kan u helpen om te bepalen of u gehoorverlies heeft en welke behandeling of oplossing daarvoor geschikt is.
  • Tinnitus: Dit is een aandoening waarbij je een constante zoemende, suizende of fluitende geluid hoort, zonder dat er een externe geluidsbron is. Een audicien kan u helpen om te gaan met tinnitus door bijvoorbeeld gehoorbescherming te bieden of door het aanpassen van een hoortoestel.
  • Gehoorbescherming: Als u veel tijd doorbrengt in een lawaaierige omgeving, kan het dragen van gehoorbescherming helpen om gehoorbeschadiging te voorkomen. Een audicien kan u helpen bij het kiezen van de juiste gehoorbescherming.

Gehoorbehoeften in kaart

Kortom, een triage audicien helpt u bij het beoordelen van uw gehoorbehoeften en het vinden van de juiste oplossing voor hun gehoorproblemen, of het nu gaat om gehoorbescherming of een hoortoestel. Ook bestaat er de mogelijkheid direct door te verwijzen naar andere medische professionals als dat nodig is.

Bel voor een afspraak met onze hoorspecialist in Markelo naar 0547-745600 of in Deventer naar 0570-614645.

U bent van harte welkom in één van onze winkels

 

Voor specifieke oog- of hoorzorg adviseren wij u vooraf een afspraak te maken. Mocht u niet in staat zijn naar de winkel te komen, dan zijn er ook mogelijkheden voor een oogmeting aan huis.

Intervisie zien en horen Deventer

Keizerstraat 35, 7411 HD Deventer

Intervisie zien en horen Markelo

Grotestraat 4 A, 7475 AX Markelo