Home / Vergoedingen

Brilvergoeding

Wist u dat de meeste zorgverzekeraars een brilvergoeding bieden? Dat scheelt aanmerkelijk in de aanschafkosten van uw nieuwe bril of contactlenzen. Dacht u dat alleen de grote opticien-ketens een brilvergoeding bieden? Nee hoor! Ook Intervisie Optiek heeft met bijna alle zorgverzekeraars een afspraak rond brilvergoedingen.

Dames brilmontuur Intervisie optiek
Uitstekende service en garantie
A-kwaliteit
Gratis ogen opmeten
Kom langs in onze winkels

Een bril voor elk budget

De meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden eenmaal in de twee of drie jaar een nieuwe bril, zonnebril, computerbril, lenzen of een deel daarvan. Bij de aankoop van uw nieuwe bril of lenzen melden we altijd of u voor een brilvergoeding in aanmerking komt en hoeveel dat is bij uw verzekeraar. Dan weet u meteen waar u aan toe bent en wat het beste past bij uw budget.
Indien u recht heeft op een vergoeding van uw zorgverzekering, dan dient Intervisie Optiek de aanvraag gelijk voor u in. We verrekenen deze vergoeding meteen met het aankoopbedrag van uw bril of lenzen. U hebt hier helemaal geen omkijken naar. Een hele zorg minder!

Wat vergoedt uw zorgverzekeraar?

Check via onderstaande button of u recht hebt op een brilvergoeding:

Vragen of advies nodig?

Wij helpen u graag.
U bent van harte welkom in één van onze winkels

 

Voor specifieke oog- of hoorzorg adviseren wij u vooraf een afspraak te maken. Mocht u niet in staat zijn naar de winkel te komen, dan zijn er ook mogelijkheden voor een oogmeting aan huis.

Intervisie zien en horen Deventer

Keizerstraat 35, 7411 HD Deventer

Intervisie zien en horen Markelo

Grotestraat 4 A, 7475 AX Markelo