Home / Lensplan

Intervisie Lensplan

Om het voor u als contactlens drager zo gemakkelijk én voordelig mogelijk te maken, hebben wij het Lensplan ontwikkeld. Gemak, ooggezondheid en service waar het bij Lensplan om gaat. 

Uitstekende service en garantie
A-kwaliteit
Gratis ogen opmeten
Kom langs in onze winkels

Lensplan

Binnen ons Lensplan ontvangt u iedere 6 maanden nieuwe contactlenzen na controle door onze specialist. Via een automatische afschrijving betaalt u het vastgestelde maandbedrag en krijgt u ieder half jaar een oproep voor een controle en de vervanging van uw lenzen.De controles van uw ogen en contactlenzen worden bij ons uitsluitend uitgevoerd door contactlens specialisten of optometristen. Na de controle sturen wij eventueel kosteloos de lenzen naar u toe.  

Ons Lensplan bestaat uit de volgende elementen: Lenzen, vloeistof en controles & service. Afhankelijk van het type lens varieert de prijs. Er zijn verschillende samenstellingen mogelijk. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor een ander lenzenvloeistof welke voor u het beste is.

Lensplan is er al vanaf € 16,95 per maand (incl. lenzen, controles en vloeistoffen)

Welke lenzen?

We hebben voor elk soort lenzen mogelijkheden binnen het Lensplan. Ook voor sportlenzen, kinderlenzen en nachtlenzen. NachtLensplan is er al vanaf € 28,50 per maand exclusief vloeistof. Kom naar de winkel om uw specifieke wensen met ons te bespreken.

Vragen of advies nodig?

Wij helpen u graag.