Home / Shopping Night 2023

Shopping Night Deventer

Kom en vier Shopping Night in Deventer met ons op vrijdag 24 november 2023! We pakken groots uit met ongekende Black Friday kortingen tot 50% op zonnebrillen en zelfs een 10% korting op onze huidige collectie monturen.

 

Uitstekende service en garantie
A-kwaliteit
Gratis ogen opmeten
Kom langs in onze winkels

Shopping Night Deventer binnenstad

Deze bijzondere avond het startsein is van de feestelijkste maand van het jaar. Kom sfeervol (kerst)shoppen in de gezellig versierde winkels in de Deventer binnenstad. Tijdens Shopping Night zijn er bij veel winkels prachtige aanbiedingen vanwege Black Friday. Tijdens deze gezellige avond nodigen we u uit om langs te komen voor de leuke aanbiedingen, maar vooral ook om samen genieten van de feestelijke sfeer en het gevoel van samenzijn.

Aanbiedingen:

  • Zonnebrillen met een korting tot 50%
  • 10% korting op onze huidige collectie monturen
  • Computerglazen cadeau bij aanschaf van een complete bril

Kom langs voor een hapje of drankje

Maar dat is nog niet alles! Tijdens de Shopping Night in Deventer nodigen wij u uit om te genieten van een verfrissend drankje en heerlijke borrelhapjes in onze winkel. Of u nu van plan bent om een aanbieding te scoren of gewoon even wilt rondkijken, ons toegewijde team staat voor u klaar. Grijp deze unieke kans om uw perfecte bril of zonnebril te scoren met een schitterende korting.

Mis het niet! Zet vrijdag 24 november met dikke letters in uw agenda en kom langs voor een onvergetelijke Black Friday Shopping Night in Deventer met ons. Tot dan!

Vragen of advies nodig?

Wij helpen u graag.