Home / Brillenglazen / Duikbril op sterkte

Duikbril op sterkte

Wie van duiken houdt, maakt onder water vaak waardevolle momenten mee. Om die mooie momenten ook als brildrager goed te kunnen beleven, is goed en comfortabel zicht erg belangrijk. Met een duikbril op sterkte van Intervisie Optiek kan dat! Onze duikmaskers op sterkte van het merk Tusa zijn in verschillende modellen en kleuren leverbaar. Intervisie Optiek zorgt voor optimaal zicht tijdens het duiken, zodat u volop onder water kunt genieten.

Uitstekende service en garantie
A-kwaliteit
Gratis ogen opmeten
Kom langs in onze winkels

Eigenschappen duikbril op sterkte

In bijna elk bestaand duikmasker kan Intervisie Optiek glazen op sterkte plaatsen. Dat kunnen brilglazen zijn voor veraf kijken, maar ook met leesondersteuning. Ook een duikbril op sterkte met cilinder is mogelijk en het sterktebereik mag variëren van -16 tot en met +6.

De glazen in een duikmasker op sterkte zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Bovendien zijn de glazen van een duikbril op sterkte heel krasbestendig, wat zeker in zout water heel prettig is.

De UV 420 lensbehandeling beschermt uw ogen tegen het schadelijke High Energy Visible (HEV) licht. HEV-licht is het zichtbare hoog energetische blauwe en violette licht  dat niet alleen aanwezig is op zonnige dagen, maar ook tijdens bewolkte dagen. Daarom is het uitermate belangrijk om uw ogen te beschermen tegen UV- en HEV-licht in alle weersomstandigheden tijdens het duiken.

Markelo Intervisie optiek met brillen op de plank

Eigenschappen Tusa duikbril

Enkele andere eigenschappen van een Tusa duikbril:

  • De gesp kan 180 graden draaien zodat de duikbril is aan te passen aan uw hoofdmaat.
  • Door het dunne frame en de rotatie van de gesp is het masker in een compact formaat te vouwen.
  • De 3D-riem van Tusa is een driedimensionaal ontwerp dat precies aansluit op de natuurlijke kromming van uw hoofd. Deze 3D-band biedt ongekend comfort en pasvorm.
  • De CrystalView optische glazen bieden superieure helderheid, kleur en lichttransmissie voor een beter zicht onder water.
  • Een Tusa masker is eenvoudig te verwijderen dankzij het Hyperdry-systeem. Adem gewoon door uw neus en het water dat zich in het masker heeft opgehoopt, wordt via een klep naar buiten gedrukt. Zodra het masker helder is, sluit de klep.

Vragen of advies nodig?

Wij helpen u graag.