Home / Brillen / Herenbrillen

Herenbrillen

Authentieke monturen, met handgeslepen glazen. Van luxueus tot sportief. Wij hebben een unieke en gevarieerde collectie herenbrillen in huis. WIj helpen u graag met het zoeken naar een bril die perfect bij u én uw wensen past.

Uitstekende service en garantie
A-kwaliteit
Gratis ogen opmeten
Kom langs in onze winkels

Komt u er online niet helemaal uit?

Maak een afspraak in één van onze winkels. We helpen u graag!

Onze merkbrillen

Wij bieden een breed assortiment aan design monturen in onze winkels. U vindt o.a. de collectie van Cartier, Gucci, Andy Wolf, Anne et Valentin, Cutler And Gross, Moscot, Modo en Lindberg. In een merkbril hoort natuurlijk ook een kwalitatief hoogwaardig glas. Deze kiest u samen met de opticien uit een groot aanbod op basis van uw behoeften. Het slijpen van de glazen doen we zelf, omdat wij kunnen staan voor de afwerking.

Lifestyle, design & innovation

Authentieke monturen, met handgeslepen glazen. Moderne brillen voor mannen. Van klassiek tot opvallend, er is een design voor iedereen. Wij hebben een unieke en gevarieerde collectie herenbrillen in huis in verschillende maten, vormen en kleuren monturen. Onze excellente vakmensen staan voor de beste afwerking en de beste kijkoplossing voor uw situatie. Een goede pasvorm is essentieel voor comfort en functionaliteit. De bril moet goed op het gezicht passen zonder te strak of te los te zitten en daarnaast er ook nog eens passen bij uw stijl en persoonlijkheid. Wij bieden u graag alle handvatten om een perfecte bril te vinden.

Vragen of advies nodig?

Wij helpen u graag.
U bent van harte welkom in één van onze winkels

 

Voor specifieke oog- of hoorzorg adviseren wij u vooraf een afspraak te maken. Mocht u niet in staat zijn naar de winkel te komen, dan zijn er ook mogelijkheden voor een oogmeting aan huis.

Intervisie zien en horen Deventer

Keizerstraat 35, 7411 HD Deventer

Intervisie zien en horen Markelo

Grotestraat 4 A, 7475 AX Markelo