Home / Brillenglazen / Multifocale glazen

Multifocale glazen

Eindelijk kun je genieten van haarscherp zicht, zonder je zorgen te maken over de afstand. Een multifocale bril van ZEISS is het ultieme allround-talent voor jouw ogen. Met deze brillenglazen kun je gemakkelijk scherpstellen op elke afstand, of het nu om dichtbij of veraf gaat.

Uitstekende service en garantie
A-kwaliteit
Gratis ogen opmeten
Kom langs in onze winkels

Multifocaal

Het geheim achter de magie van zowel dichtbij als veraf scherpstellen? Brillenglazen die speciaal zijn ontworpen voor jouw individuele zichtbehoeften en gezichtsvorm. Dit zorgt niet alleen voor een betere verdraaglijkheid en snelle gewenning, maar ook voor een helder en natuurlijk zicht dat jouw kijkervaring naar een hoger niveau tilt. Kortom, een multifocale bril van ZEISS is jouw perfecte metgezel voor een leven vol helderheid en comfort.Met de multifocale brillenglazen van ZEISS kunt u genieten van een unieke en individuele kijkervaring die speciaal is afgestemd op uw behoeften. Met behulp van geavanceerde computertechnologie meten wij uw ogen en stemmen wij de glazen precies op uw montuur af, met naadloze overgangen tussen zones voor dichtbij, middellange afstanden en veraf. Dit ontwerp biedt niet alleen een uitstekend draagcomfort, maar ook een snelle gewenning. De multifocale glazen van ZEISS zijn ontworpen om perfect te passen bij uw gezichtsvorm, levensstijl, werk en kijkgewoonten. Het is een design dat net zo complex is als het comfortabel is, waardoor u helder zicht heeft, ongeacht waar u kijkt.

Markelo Intervisie optiek met brillen op de plank

Draagcomfort

Het kan zijn dat u even moet wennen aan de multifocale glazen als u ze voor het eerst draagt. Maar maakt u zich geen zorgen, de technologie van ZEISS heeft zich voortdurend ontwikkeld om een soepele overgang te garanderen. Hoewel het mogelijk is dat sommige nieuwe gebruikers wat tijd nodig hebben om te wennen aan de multifocale glazen, kunnen de ogen en hersenen zich gemakkelijk aanpassen aan de nieuwe omstandigheden. Het is net als het beklimmen van een trap, waarbij u gewoon uw hoofd een beetje meer naar beneden moet kantelen om de traptreden duidelijk te zien door de middelste zone die is afgestemd op langere afstanden. Kortom, de multifocale brillenglazen van ZEISS bieden niet alleen ongeëvenaarde kwaliteit en comfort, maar ook een unieke en individuele kijkervaring die net zo uniek is als u zelf.

Vragen of advies nodig?

Wij helpen u graag.