Home / Brillenglazen / Unifocale glazen

Unifocale glazen

Wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor uw zichtproblemen, bieden de enkelvoudige glazen van Zeiss de perfecte oplossing. Deze glazen zijn speciaal ontworpen om u een scherp en helder zicht te bieden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en het comfort. De enkelvoudige glazen van Zeiss zijn beschikbaar in verschillende materialen, waaronder organisch glas en glas. Hierdoor kut u kiezen voor het materiaal dat het beste past bij uw levensstijl en budget. Bovendien zijn deze glazen verkrijgbaar in verschillende diktes en coatings, zodat u altijd de perfecte glazen kunt vinden.

Uitstekende service en garantie
A-kwaliteit
Gratis ogen opmeten
Kom langs in onze winkels

Voordelen van enkelvoudige glazen

Een van de belangrijkste voordelen van enkelvoudige of terwijl unifocale glazen van Zeiss is dat ze uw ogen minder vermoeien dan gewone brillenglazen. Dit komt doordat de glazen zijn ontworpen met een optimale optische kwaliteit en door het gebruik van asferische technologie. Hierdoor heeft u minder last van vervormingen en kunnen uw ogen zich beter focussen op het beeld.

 

Markelo Intervisie optiek met brillen op de plank

UV-straling

Naast het verbeteren van uw zicht, bieden de unifocale glazen van Zeiss ook bescherming tegen schadelijke UV-straling. Deze glazen zijn namelijk voorzien van een speciale coating die tot wel 400nm UV-straling blokkeert. Hierdoor blijven uw ogen gezond en beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Kortom, de unifocale glazen van Zeiss bieden de perfecte oplossing voor uw zichtproblemen. Met deze glazen geniet u van een helder en scherp zicht, terwijl uw ogen minder snel vermoeid raken en goed beschermd blijven tegen UV-straling. Wacht niet langer en ontdek de voordelen van unifocale glazen van Zeiss vandaag nog!

Vragen of advies nodig?

Wij helpen u graag.