Home / Brillen

Opzoek naar een nieuwe bril?

Een bril bepaald wat u ziet en hoe u wordt gezien. Wij snappen dat dit voor u perfect moet zijn. Samen met u zoeken we dan ook altijd naar het mooiste montuur en de beste glazen.

Dat doen we met de meest innovatieve apparatuur en volgens de nieuwste inzichten want de ontwikkelingen in onze vakgebieden gaan razendsnel.

Onze brilmerken

Bij Intervisie Optiek hechten we veel waarde aan kwaliteit en stijlvolle ontwerpen als het gaat om onze brilmerken. We hebben een breed assortiment aan merken die allemaal staan voor uitstekende kwaliteit en vakmanschap. Hieronder vind je een aantal van onze favoriete merken:

Lifestyle, design & innovation

Authentieke monturen, met handgeslepen glazen. Van luxueus tot sportief. Wij hebben een unieke en gevarieerde collectie herenbrillen in huis. Onze excellente vakmensen staan voor de beste afwerking. Wij bieden u de perfecte (zonne)bril, kijkcomfort en de beste service.

Soorten brillen

Sportbril

Een sportwedstrijd kan worden beïnvloed door een belangrijke factor: goed zicht. Of u nu deelneemt aan golf, voetbal, tennis, wielrennen, mountainbiken of hockey, helder en scherp zicht is onmisbaar voor optimale prestaties en veiligheid. Als een tennisser de bal niet goed kan volgen, zal zijn of haar timing bij het raken van de bal worden aangetast. Het maakt niet uit of u een amateur of een professional bent; u moet beschikken over een sportbril die individueel is afgesteld en is uitgerust met uv-bescherming om uw zicht te verbeteren.

Skibril

Op zoek naar avontuur op de besneeuwde bergen? Of je nu met of zonder gecorrigeerd gezichtsvermogen skiët of snowboardt, zonder goede oogbescherming ben je nergens. De felle zonlicht in combinatie met de witte sneeuw kunnen heel schadelijk zijn voor uw ogen. Het is dus  extra van belang om uw ogen te beschermen tijdens de wintersport. De juiste brillenglazen verhogen niet alleen de veiligheid, het plezier en het effect van spectaculaire vergezichten, maar zijn ook erg belangrijk zijn voor de gezondheid van uw ogen.

Computerbril

Tegenwoordig speelt ons werk zich voornamelijk digitaal af in de virtuele wereld van computers en mobiele telefoons. Onze schermtijd is tot ongekende hoogte gestegen. Dit vraagt een zware tol van ons lichaam, met overbelaste spieren en vermoeide ogen als gevolg. Niet alleen dat, het kan zelfs onze productiviteit negatief beïnvloeden. Om oogproblemen te voorkomen kunt u uw ogen beschermen door een computerbril te dragen. Wil je meer weten over computerbrillen? Lees hier verder.

Kleurenblind bril

Als je kleurenblind bent, kan de EnChroma bril een wereld van verschil maken. De speciale glazen van deze bril verbeteren het kleurcontrast en laten kleuren intenser en levendiger lijken. Bovendien zijn er verschillende opties beschikbaar, zodat je de bril kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Lees hier alles over kleurenblind brillen.

Brillen voor nachtblindheid

Verbeter uw zicht in het donker! Een nachtzichtbril is voorzien van gele glazen die het contrast verbeteren en fel licht, zoals het licht van tegemoetkomende koplampen, dimmen. Mensen met nachtblindheid hebben vaak moeite met het zien in omgevingen met weinig licht, zoals ‘s nachts of bij weinig verlichte ruimtes. Als de nachtblindheid wordt veroorzaakt door bijziendheid of verziendheid, kan het dragen van een bril met een juiste sterkte helpen om het zicht te verbeteren en vermoeidheid van de ogen te verminderen.  Door het dragen van een bril voor nachtblindheid kan uw zicht scherper worden, vooral bij slechte lichtomstandigheden. Brillen kunnen op zichzelf geen nachtblindheid genezen of behandelen, maar ze kunnen wel helpen om de symptomen van nachtblindheid te verminderen en de zichtbaarheid te verbeteren. Sommige mensen hebben baat bij een nachtzichtbril vanwege hun specifieke oogproblemen. Kom langs en bekijk onze collectie van nachtzichtbrillen in de winkel. Wilt u beter zicht tijdens het autorijden in het donker dan kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld DriveSafe brillenglazen.

Afspraak

 

U bent van harte welkom in één van onze winkels

 

Voor specifieke oog- of hoorzorg adviseren wij u vooraf een afspraak te maken. Mocht u niet in staat zijn naar de winkel te komen, dan zijn er ook mogelijkheden voor een oogmeting aan huis.

Intervisie zien en horen Deventer

Keizerstraat 35, 7411 HD Deventer

Intervisie zien en horen Markelo

Grotestraat 4 A, 7475 AX Markelo