Home / Brillen / Kinderbrillen

Kinderbrillen

Unieke monturen die tegen een stootje kunnen. Van kleurrijk en speels tot hip en trendy. Intervisie heeft een unieke collectie in huis, van peuter tot puber. Onze optometrist is gespecialiseerd in aanmeten van kinderbrillen. Gegarandeerd een perfecte (zonne)bril, het meeste kijkcomfort en de beste service. Uw kind wordt gelijk ook lid van de Kidzvisie club, waarmee u gelijk extra garantie krijgt voor de bril.

Uitstekende service en garantie
A-kwaliteit
Gratis ogen opmeten
Kom langs in onze winkels

Komt u er online niet helemaal uit?

Maak een afspraak in één van onze winkels. We helpen u graag!

Onze merkbrillen voor kinderen

Designmerken hebben vaak een goede reputatie als het gaat om kwaliteit. Dit geldt ook voor kinderbrillen. Onze merken gebruiken vaak hoogwaardige materialen en hebben meer aandacht voor details, wat resulteert in een duurzamere en betere bril. De glazen van de kinderbrillen zijn van het merk Zeiss en worden met de nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van brillen gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld gaan om speciale coatings om reflecties te verminderen of om lenzen die bescherming bieden tegen schadelijke UV-stralen. Het dragen van een mooie bril kan een kind meer zelfvertrouwen geven en helpen bij het uitdrukken van hun persoonlijkheid. Daarom treft u bij ons een ruim aanbod aan kindermonturen om uit te kiezen.

Modern, stoer & eigenwijs

Intervisie optiek heeft de aller leukste kinderbrillen!  Bij de aanschaf van een kinderbril is het belangrijk te letten op een aantal dingen. De pasvorm is voor kinderen erg belangrijk. Zorg ervoor dat de bril goed past bij de grootte en vorm van het gezicht van het kind. De bril mag niet te strak zitten of afglijden. De oren moeten ook goed passen bij de beugels van de bril. Uiteraard zorgen wij voor bijpassende glazen die ook 100% UV-bestendigd zijn. Natuurlijk is het ook erg belangrijk dat uw kind trots is op zijn of haar nieuwe bril en deze met plezier gaat dragen. Na het uitkiezen van jou toffe bril ben je gelijk lid van de Kidzvisie Club. De club geeft elke kinderbril een extra uitgebreide garantie in het eerste jaar voor onbedoelde val en of stoei partijen! De kidzvisie Club geeft 50% reductie in het eerste jaar en 25% reductie in het tweede jaar na de aanschafdatum van je eerste bril.

Vragen of advies nodig?

Wij helpen u graag.
U bent van harte welkom in één van onze winkels

 

Voor specifieke oog- of hoorzorg adviseren wij u vooraf een afspraak te maken. Mocht u niet in staat zijn naar de winkel te komen, dan zijn er ook mogelijkheden voor een oogmeting aan huis.

Intervisie zien en horen Deventer

Keizerstraat 35, 7411 HD Deventer

Intervisie zien en horen Markelo

Grotestraat 4 A, 7475 AX Markelo