Home / DriveSafe brilglazen

DriveSafe Brilglazen

Rijdt u veel in de auto en draagt u een bril met sterkte? Heeft u last van minder zicht tijdens het autorijden? Maak autorijden dan nog veiliger met ZEISS DriveSafe brilglazen van Intervisie Optiek! Ervaar een scherper zicht met DriveSafe brillenglazen van ZEISS. DriveSafe brillenglazen verhogen uw kijkfitheid en u krijgt bovendien een helder zicht, ook in lastige weersomstandigheden en in het donker. Ze zijn beschikbaar als unifocale of multifocale glazen.

Uitstekende service en garantie
A-kwaliteit
Gratis ogen opmeten
Kom langs in onze winkels

Waarom Zeiss DriveSafe brilglazen?

Om veilig auto te kunnen rijden, is goed kunnen zien erg belangrijk. Autorijden vergt veel inspanning van uw ogen, want die moeten continu schakelen tussen de weg, het dashboard en de spiegels. Slecht zicht in moeilijke weersomstandigheden en reflecties van tegenliggers maken het nog eens extra lastig om ontspannen en goed gefocust te blijven. ZEISS DriveSafe brillenglazen verminderen de belasting van uw ogen en u krijgt bovendien een helder zicht, ook in lastige weersomstandigheden en in het donker. DriveSafe brilglazen verhogen uw kijkfitheid, zodat u uw bestemming veilig en zonder stress bereikt.

Man rijdend in het donker met bril ivm slecht zicht

Eigenschappen DriveSafe brilglazen

Uw pupilgrootte verandert in de loop van de dag. Hoe meer licht, des te kleiner uw pupil en andersom. Standaard brilglazen houden met deze pupilverandering geen rekening. Het geoptimaliseerde ontwerp van DriveSafe brillenglazen zorgt er voor dat uw pupillen zich bij slecht licht wel gemakkelijker vergroten. ZEISS DriveSafe brillenglazen verhogen bovendien het contrast, verbeteren het zicht bij slecht weer en verminderen mogelijke vervormingen bij multifocale glazen. DriveSafe glazen hebben ook een speciale, hoogwaardige antireflectie-coating, die het gevoel van verblinding door tegenliggers met led- of xenonkoplampen vermindert. Deze coating beschermt uw brillenglazen ook nog eens tegen krassen en hechting van vuildeeltjes. Verder bieden DriveSafe brillenglazen de gehele dag volledige UV-bescherming. UV-straling is namelijk een gezondheidsrisico voor uw ogen, maar ook voor het omliggende weefsel. Het is altijd aanwezig, zelfs op bewolkte dagen.

De coating van brilglazen kan niet tegen extreem hoge of lage temperaturen.
Laat uw bril dus niet in de auto liggen!

 

Vragen of advies nodig?

Wij helpen u graag.