Home / Hoorzorg / Gehoorbescherming

Gehoorbescherming

We zien dat er steeds meer vraag is naar de preventie van gehoorschade. De afgelopen jaren is de noodzaak hiervan steeds meer onder de aandacht gekomen in de media en bij de overheid. Cijfers liegen er niet om. Volgens kenniscentrum letselschade Veiligheid NL heeft 1 op de 7 kinderen tussen de 9 en 15 jaar al beginnen gehoorschade. Daarnaast loopt een steeds groter aantal volwassenen rond met gehoorverlies of tinnitusklachten als gevolg van blootstelling in lawaai. Bij Intervisie horen adviseren wij u graag welke gehoorbescherming voor u geschikt is.

 

Uitstekende service en garantie
A-kwaliteit
Gratis ogen opmeten
Kom langs in onze winkels

Welk soort gehoorbescherming

Bij Intervisie optiek bieden wij zowel universele gehoorbescherming als maatwerk van het merk Pluggerz. Heb je af en toe gehoorbescherming nodig? Dan  kan een universele oplossing een voordelige en eenvoudige keuze zijn. Wanneer je de gehoorbescherming geregeld nodig hebt, een kleine of grote gehoorgang hebt kan maatwerk een betere keuze zijn.

Gehoorbescherming op maat

Soms is het prettiger om voor gehoorbescherming op maat te kiezen. Bijvoorbeeld wanneer u regelmatig bescherming nodig heeft of wanneer u last krijgt van universele gehoorbescherming. Bij gehoorbescherming op maat wordt er een afdruk gemaakt van uw oren. Van deze afdruk wordt vervolgens de gehoorbescherming gemaakt. Hierdoor is de pasvorm perfect en sluit het optimaal af.

Filters bij gehoorbescherming op maat

Er zijn verschillende filters waaruit gekozen kan worden. Wanneer u motorrijd is een andere demping wenselijk dan wanneer u een concert bezoekt. Er is bescherming mogelijk met de volgende filters:

  • Muziek demping voor concerten
  • Slaapfilters voor voldoende nachtrust
  • Water bescherming
  • Geluidsdemping op de weg, zoals voor motorrijders
  • Reisbescherming bijvoorbeeld voor vliegtuig geluid
  • Stilte filter voor minimaliseren van geluidsprikkels
  • Schietfilters voor bijvoorbeeld de jacht
  • Pro filters voor werkgeluiden op de bouw of in een fabriek

Laat u voor de beste bescherming voor uw situatie informeren door de audicien.

Maak direct een afspraak met onze audicien voor een gehoortest in onze hoorspeciaalzaak in Deventer of Markelo.

U bent van harte welkom in één van onze winkels

 

Voor specifieke oog- of hoorzorg adviseren wij u vooraf een afspraak te maken. Mocht u niet in staat zijn naar de winkel te komen, dan zijn er ook mogelijkheden voor een oogmeting aan huis.

Intervisie zien en horen Deventer

Keizerstraat 35, 7411 HD Deventer

Intervisie zien en horen Markelo

Grotestraat 4 A, 7475 AX Markelo