Home / Oogzorg

Oogzorg

Oogzorg omvat alle activiteiten die gericht zijn op het behoud, de verbetering en het herstel van de gezondheid en het welzijn van de ogen. Om u het best te kunnen helpen hebben wij zowel gediplomeerde opticiens als een gecertificeerde optometrist in dienst.

Oogmeting

Om de sterkte van uw brillenglazen of contactlenzen te bepalen, doen wij een uitgebreide oogmeting. Onze gediplomeerde en ervaren optometrist, opticiens en contactlensspecialisten hebben daarvoor de beschikking over de modernste en meest innovatieve instrumenten. Dat maakt een oogmeting bij Intervisie een bijzondere ervaring. Aan de hand van alle gegevens en de door uw verstrekte informatie over werk, hobby’s en leefstijl volgt een deskundig advies, dat past bij uw lifestyle en wensen.

Naast oogmetingen kunnen we ook een stap verder gaan voor de gezondheid van uw ogen. Met onze innovatieve apparatuur bekijkt de optometrist de binnenzijde van uw oog. De optometrist van Intervisie is bevoegd en ervaren om de gezondheid van uw ogen te beoordelen.

 

Ogen laten opmeten

Unieke vingerafdruk van de ogen

Intervisie heeft geavanceerd apparatuur in huis om een exact profiel van uw ogen op te stellen. Er wordt als het ware een “vingerafdruk” van uw ogen gemaakt om uw persoonlijke behoeften op te sporen. Met deze informatie maken we geïndividualiseerde brillenglazen.

Apparatuur van Zeiss

We gebruiken 1500 meetpunten om een exact profiel van uw oog te bepalen. Zelfs de kleinste afwijkingen van het oog worden elektronisch gemeten en in kaart gebracht. Gebaseerd op uw persoonlijk visueel profiel, ontwikkelt ZEISS een brillenglas dat perfect overeenstemt met uw oog.

Door een uiterst nauwkeurig productieproces worden uw brillenglazen accuraat geslepen, waardoor we het zicht optimaliseren. Geen enkel ander brillenglas wordt gemaakt met dit niveau van precisie.
Het resultaat:
– U ervaart scherper en ontspannen zicht, zowel ’s nachts als overdag.
– U ziet meer contrasten en vervelende reflecties en halo’s verminderen aanzienlijk.
– Een verhoogde veiligheid bijvoorbeeld tijdens het autorijden.

Indien na controle blijkt dat deze techniek voor u een waardevolle aanvulling blijkt te zijn, past Intervisie Optiek deze techniek zonder enige extra kosten toe.

Wij gaan namelijk voor het beste resultaat voor u!

Technologie: i.Scription® brillenglazen van ZEISS (tot op 1/100 dioptrie)
Apparatuur: I.Profiler® meetsysteem ZEISS

Vragen of advies nodig?

Wij helpen u graag.
U bent van harte welkom in één van onze winkels

 

Voor specifieke oog- of hoorzorg adviseren wij u vooraf een afspraak te maken. Mocht u niet in staat zijn naar de winkel te komen, dan zijn er ook mogelijkheden voor een oogmeting aan huis.

Intervisie zien en horen Deventer

Keizerstraat 35, 7411 HD Deventer

Intervisie zien en horen Markelo

Grotestraat 4 A, 7475 AX Markelo