Oogmeting

Bij Intervisie hebben wij alles in huis om de sterkte van uw brillenglazen of contactlenzen nauwkeurig te bepalen. Onze deskundige en ervaren optometristen, opticiens en contactlensspecialisten maken gebruik van de meest geavanceerde en innovatieve instrumenten om een uitgebreide oogmeting uit te voeren.  Aan de hand van uw persoonlijke informatie, waaronder werk, hobby’s en levensstijl, stellen wij een professioneel advies op dat perfect aansluit bij uw wensen en lifestyle.

Uitstekende service en garantie
A-kwaliteit
Gratis ogen opmeten
Kom langs in onze winkels

Oogmeting en oogzorg

Bij Intervisie hechten wij niet alleen waarde aan het nauwkeurig bepalen van de juiste sterkte, maar ook aan de gezondheid van uw ogen. Met onze state-of-the-art apparatuur kunnen onze optometristen zelfs de binnenzijde van uw oog bekijken. Dit geeft ons een gedetailleerd beeld van de gezondheid van uw ogen, zodat wij u hierover deskundig kunnen adviseren. Onze optometristen zijn bevoegd en hebben ruime ervaring op dit gebied.

Ongeëvenaarde nauwkeurige oogmeting

Bij Intervisie maken we gebruik van de ZEISS VISUFIT 1000, het meest geavanceerde apparaat om uw nieuwe brillenglazen op een ongekend nauwkeurige manier aan te meten in uw favoriete montuur. Maar hoe werkt dit innovatieve apparaat precies?

De ZEISS VISUFIT 1000 maakt in één opname een 180° beeld met behulp van negen camera’s en maar liefst 45 miljoen meetpunten. Dankzij deze uitgebreide metingen zijn we in staat om uiterst secuur werk af te leveren. Met de ZEISS VISUFIT 1000 krijgt u dus niet alleen precisie, maar ook voor een efficiënte en comfortabele meetervaring. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe bril niet alleen fantastisch uitziet, maar ook nog eens perfect aansluit op uw wensen en behoeften.

Vragen of advies nodig?

Wij helpen u graag.