Home / Summersale

Summer Sale

Laat de zomer maar komen! It’s time for Summer Sale! We hebben een geweldige aanbieding voor u: profiteer de hele maand augustus van maar liefst 25% korting* op onze prachtige collectie merkmonturen.

Kom langs in de winkel en geniet van deze tijdelijke korting.

Uitstekende service en garantie
A-kwaliteit
Gratis ogen opmeten
Kom langs in onze winkels

Zomerse prijzen

Het is zomer en dat betekent dat de Summer Sale bij Intervisie zien en horen van start gaat! De hele maand augustus geven wij 25% korting* op brilmonturen! Van luxueus tot sportief en van elegant tot extravagant; u vindt vele soorten design brillen bij ons in de winkel. Dit is het perfecte moment om jezelf te trakteren op een stijlvolle nieuwe look!

 

Voorwaarden:

  • Alleen geldig op de collectie in de winkel
  • Niet i.c.m. andere aanbiedingen en/of acties
  • Alleen geldig op een complete bril met ZEISS glazen
  • Ook geldig in combinatie met ZEISS-voucher
  • Deze aanbieding is geldig tot en met 31 augustus 2023

Keuze uit onze uitgebreide collectie

Of u nu op zoek bent naar een trendy bril of een tijdloos montuur, bij Intervisie Optiek in Deventer of Markelo vindt u gegarandeerd de perfecte match. Onze uitgebreide collectie bevat veel verschillende modellen en merken, zodat u altijd kunt kiezen uit de meest passende en hoogwaardige monturen. Onze ervaren opticiens staan klaar om u te helpen bij het vinden van de ideale bril die uw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt.

Als het meer dan 2 jaar geleden is dat je je ogen hebt laten controleren, raden we u aan om een afspraak te maken voor een oogmeting. Onze professionele optometristen staan klaar om een nauwkeurige meting uit te voeren en ervoor te zorgen dat u de juiste sterkte en pasvorm krijgt.

Vragen of advies nodig?

Wij helpen u graag.