Home / Winkel

Bekijk onze brillen online!

Hier vindt u een selectie van de nieuwste en meest stijlvolle monturen die we beschikbaar hebben. Of u nu op zoek bent naar een klassieke, tijdloze look of juist naar iets moderns en trendy, we hebben voor ieder wat wils. Bekijk ons assortiment en reserveer uw favoriete brilmontuur vandaag nog, zodat u binnenkort kunt stralen met uw nieuwe look!

Alle producten

Komt u er online niet helemaal uit?

Maak een afspraak in één van onze winkels. We helpen u graag!

Onze brilmerken

Intervisie Zien en Horen is een toonaangevende opticien. Wij richten ons op het bieden van hoogwaardige brillen en monturen van topmerken. We staan bekend om onze uitgebreide collectie brillen van de beste kwaliteit. Hieronder vind je een overzicht van enkele van de topmerken die Intervisie Zien en Horen aanbiedt.

Deskundig advies

Bij Intervisie Zien en Horen kun je niet alleen terecht voor topmerken, maar ook voor deskundig advies en professionele oogmetingen. Ons team heeft bestaat uit ervaren opticiens en optometristen die je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte bril voor jouw behoeften en wensen. Bezoek Intervisie in Deventer of Markelo voor een onvergetelijke brillenervaring!.