Home / Zonnebrillen sale

Zonnebrillen sale

De temperatuur klimt weer omhoog en een mooie indian summer ligt in het verschiet! Heeft u nog een zonnebril nodig voor de felle najaarszon? Wees er dan snel bij! We hebben komende 2 weken 50% korting op zonnebrillen uit de zomercollectie. Wees er snel bij, want op = op!

Uitstekende service en garantie
A-kwaliteit
Gratis ogen opmeten
Kom langs in onze winkels

Zonnige prijzen

Komende twee weken in september geven wij 50% korting* op zonnebrillen! Dit is het perfecte moment om jezelf te trakteren op een stijlvolle nieuwe look! Wacht niet langer, grijp deze kans om uw ogen goed te beschermen tegen de felle zonnestralen. Er is een breed scala aan trendy zonnebrillen nu in de opruiming.

Voorwaarden:

  • Alleen geldig op zonnebrillen met een rode sticker
  • Niet i.c.m. andere aanbiedingen en/of acties
  • Deze aanbieding is geldig tot en met 30 september 2023

Zonnebril op sterkte

Heeft u een zonnebril op sterkte nodig dan passen wij de glazen graag voor u aan. We denken graag met u mee over de mooiste bijpassende kleuren glas en de juiste filters die naar uw wens te bestellen zijn. Kies voor hoogwaardige UV-bescherming voor uw ogen en een comfortabele pasvorm voor urenlang draagplezier.

Maak van deze Indian Summer een stijlvol avontuur en bescherm uw ogen met de perfecte zonnebril. Wees er snel bij, want onze voorraad vliegt de deur uit!

Vragen of advies nodig?

Wij helpen u graag.