Home / Hoorzorg

Hoorzorg

Gehoor is enorm belangrijk én iets -net als uw ogen- om zuinig op te zijn. Hoort u minder goed of zelfs erg slecht? Dan kan dit een groot effect hebben op uw plezier in het leven. Bij Intervisie Zien en Horen doet onze triage audicien er alles aan om uw gehoor zo optimaal mogelijk te houden.  Samen onderzoeken we wat uw gehoor nodig heeft èn bieden we een oplossing die aansluit op uw persoonlijke voorkeuren.

 

Horen

Heeft u ineens meer moeite om gesprekken te volgen, problemen hebt om bepaalde geluiden te horen of merkt dat je volume op de televisie of radio hoger moet zetten dan voorheen? Dan kan het zijn dat je gehoorproblemen hebt. Wanneer u merkt dat uw gehoor achteruit gaat, is het belangrijk om hier iets mee te doen. We weten dat dit een grote stap is en dat de drempel hoog is om naar een audicien of KNO-arts te gaan. Gemiddeld doet men er drie jaar over om de stap te nemen. Echter geeft 95% van de hoortoestelgebruikers aan dat het de kwaliteit van leven verbetert. Intervisie kan u helpen om uw gehoor te laten testen en een hoortoestel te vinden dat bij uw behoeften past. Onze audicien is een gediplomeerde triage-audicien, heeft de beste apparatuur in huis en verzorgt een hoortest die speciaal op uw oren is afgestemd. Wij garanderen dan ook:

✔️ Persoonlijke aandacht

✔️ StAr-gecertificeerde audicien

✔️ Een hoortoestel dat bij uw situatie en uw wensen past

Bel voor een afspraak van een hoortest naar 0547-745600.

Naar de audicien of KNO-arts?

Bent u ouder dan 67 jaar of heeft u al een gehoorapparaat? Dan kunt u direct bij ons terecht.

Bent u tussen de 18 en 67 jaar en heeft u nog geen hoortoestel? Dan helpen wij u ook graag. U dient wel ook langs de KNO-arts te gaan voor een officiële verwijzing. Wij helpen u graag bij het maken van de afspraak met een KNO-arts, maar u mag dit ook zelf regelen. Wanneer u een doorverwijzing heeft, helpen wij u vervolgens graag verder!

Ervaart u onderstaande klachten?

  • U heeft moeite om gesprekken te volgen, vooral in drukke of lawaaierige omgevingen.
  • Mensen klagen dat je de televisie of radio te hard zet.
  • U heeft moeite om bepaalde geluiden of tonen te horen, zoals vogelzang of de bel van de deur.
  • U merkt dat u vaak moet vragen om herhaling van wat er gezegd is.
  • U voelt dat je in sociale situaties wordt buitengesloten omdat je niet goed kunt horen.
  • U heeft tinnitus (oorsuizen) of andere gehoorgerelateerde symptomen, zoals duizeligheid.
  • U werkt of brengt veel tijd door in een lawaaierige omgeving.

Als u een of meer van deze symptomen ervaart, dan is het een goed idee om een afspraak te maken met onze hoorspecialist. Na het uitvoeren van een gehoortest kunnen we u helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw gehoorbehoeften, zoals gehoorbescherming of een hoortoestel.

 

Maak direct een afspraak met onze audicien voor een gehoortest in onze hoorspeciaalzaak in Deventer of Markelo.

U bent van harte welkom in één van onze winkels

 

Voor specifieke oog- of hoorzorg adviseren wij u vooraf een afspraak te maken. Mocht u niet in staat zijn naar de winkel te komen, dan zijn er ook mogelijkheden voor een oogmeting aan huis.

Intervisie zien en horen Deventer

Keizerstraat 35, 7411 HD Deventer

Intervisie zien en horen Markelo

Grotestraat 4 A, 7475 AX Markelo