Home / Onze brilmerken

Onze brilmerken

Bij Intervisie Optiek verkopen we de mooiste merkbrillen, met passend advies voor uw ogen. Of u nu op zoek bent naar merkbrillen voor dames, heren of kinderen, of zoekt naar een mooie zonnebril. Bij Intervisie Optiek vindt u een nieuwe bril die bij u past.

Komt u er online niet helemaal uit?

Maak een afspraak in één van onze winkels. We helpen u graag!

Design merken en monturen

Ook in de brillenmode staan bekende merken voor hoogwaardig design en uitstekende afwerking. Bij Intervisie hebben we zowel mainstream merken als de meer bijzondere, exclusieve designer merken op voorraad in de winkel. Kwaliteit brillen is waar wij voor staan, daarbij kunt u kiezen tussen metaal, titaan, acetaat, kunststof en andere materialen voor uw montuur. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om er hip en fashionable bij te lopen. Wij bezoeken dan ook minimaal één optiekbeurs in het buitenland (München, Parijs of Milaan) om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste modetrends.  U treft bij ons in de winkel o.a. monturen van Gucci, Lindberg, Cartier, DITA, Cutler and Gross, Andy Wolf, Bottega Veneta, Anne et Valentin, Celine, Maui Jim en Einstoffen.

Vragen of advies nodig?

Wij helpen u graag.
U bent van harte welkom in één van onze winkels

 

Voor specifieke oog- of hoorzorg adviseren wij u vooraf een afspraak te maken. Mocht u niet in staat zijn naar de winkel te komen, dan zijn er ook mogelijkheden voor een oogmeting aan huis.

Intervisie zien en horen Deventer

Keizerstraat 35, 7411 HD Deventer

Intervisie zien en horen Markelo

Grotestraat 4 A, 7475 AX Markelo